Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Jochberg, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Jochberg? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Jochberg och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 24 backar och antalet liftar är 13. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1997 meter, vilket ger en fallhöjd på 1073 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Jochberg

För er som vill flyga ner till Jochberg så är det flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Jochberg är 64 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kranebitten, Innsbruck (82 kilometers avstånd), samt Franz Josef Strauss, München (118 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Jochberg

Inte långt från Jochberg ligger skidorten Kitzbühel, avståndet är endast 8 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Kirchberg (11 kilometer) och Hinterglemm (13 kilometer).

Hyr skidutrustning i Jochberg

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Jochberg? I samarbete med Snowell kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Jochberg.

Boka skidutrustningen online i Jochberg här

Skidskola i Jochberg

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Jochberg. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 30 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Jochberg här

Hotell & boende i Jochberg

Hos oss hittar ni totalt 43 hotell, lägenheter och stugor/hus i Jochberg.
38 boendealternativ
Pris/natt från: 636 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 893 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Jochberg

SnowTrex