Sökalternativ

Jochberg, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Jochberg? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Jochberg och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Jochberg finns totalt 13 liftar med tillgång till 24 pister. Högsta pisten finns på 1997 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1073 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Wolfgang A Mozart som ligger 64 kilometer från Jochberg. Några välriktade stenkast från Jochberg ligger Kitzbühel, avståndet är endast 8 kilometer.

Skidskola i Jochberg

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Jochberg. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 30 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Jochberg här

Hotell & boende i Jochberg

Hos oss hittar ni totalt 114 hotell, lägenheter och stugor/hus i Jochberg.
36 boendealternativ
Pris/natt från: 614 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
47 boendealternativ
Pris/natt från: 862 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
7 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Jochberg