Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Jochberg, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Jochberg? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Jochberg och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Jochberg finns totalt 13 liftar med tillgång till 24 pister. Högsta pisten finns på 1997 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1073 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Wolfgang A Mozart som ligger 64 kilometer från Jochberg. Några välriktade stenkast från Jochberg ligger Kitzbühel, avståndet är endast 8 kilometer.

Hyr skidutrustning i Jochberg

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Jochberg? I samarbete med Snowell kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Jochberg.

Boka skidutrustningen online i Jochberg här

Skidskola i Jochberg

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Jochberg. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 16 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Jochberg här

Hotell & boende i Jochberg

Hos oss hittar ni totalt 54 hotell, lägenheter och stugor/hus i Jochberg.
45 boendealternativ
Pris/natt från: 644 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 904 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Jochberg