Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Champagny en Vanoise, Frankrike

Vare sig du åker med din familj eller med kompisarna på din skidsemester så finns allt du kan önska, och lite till, i Champagny en Vanoise. Här finns 425 km pister, så du kommer garanterat ha stor valmöjlighet av pister och hitta ”nya” backar att åka i hela tiden.

För både stora och små

Champagny en Vanoise erbjuder en rolig skidresa för alla åldrar. Det spelar ingen roll om du har spenderat mycket tid i skidbacken tidigare eller inte, här finns backar för alla. Vare sig du är nybörjare, van skid- och snowboardåkare eller barn så kommer din skidsemester i Champagny en Vanoise bli ett minne för livet. Det finns nämligen pister i olika svårighetsgrader, snowboardparker och skidområde för knattarna. Dessutom kan både stora som små gå i skidskola här. Det gäller inte bara för oerfarna skidåkare utan även för de som vill utveckla sig själva eller prova på en ny skidsport. Självklart kan man även välja mellan att ta grupplektioner eller privatlektioner.

Mer än bara pister

När man åker på skidresor kan det vara roligt att göra ett avbrott i skidåkningen för att testa nya upplevelser. I Champagny en Vanoise finns många roliga alternativ att prova på. Några av de mer ovanliga aktiviteterna du kan testa är isklättring, skärmflygning eller skidskytte.

Om du inte är riktigt så äventyrslysten kan du istället gå med snöskor. Snöskor brukar man förknippa med tennisraket som man sätter på fötterna och med dessa skodon kan man ta sig fram på snön där man annars brukar sjunka långt ner med vanliga skor eller skidor. Det skulle definitivt bli minnesvärt och något utöver era vanliga skidresor.

Att ta sig hit

Till Champagny en Vanoise kan du ta dig på olika sätt. Antingen bilar du från din hemort, då kan du åka igenom Danmark, Tyskland och Schweiz för att sedan komma till Champagny en Vanoise som ligger i Frankrike.

Föredrar du att ta dig till din skidsemester med tåg istället så är det stationen Moûtiers-Salins-Brides-les-Bains du ska ta dig till. Tågstationen ligger 18 km från skidområdet.

Vill du komma fram ännu lite snabbare så är det med flyg du ska åka. Det finns flera flygplatser du kan åka till, men för att kunna ta direktflyg från Sverige är det lättast att åka till flygplatsen i Genève som ligger i Schweiz eller till Lyon som finns i Frankrike. Från flygplatsen åker du sedan vidare med buss till Champagny en Vanoise.

Åk på din skidresa till Champagny en Vanoise och njut av den fantastiska skidåkningen.

Hyr skidutrustning i Champagny en Vanoise

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Champagny en Vanoise. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Champagny en Vanoise här

Hotell & boende i Champagny en Vanoise

Hos oss hittar ni totalt 316 hotell, lägenheter och stugor/hus i Champagny en Vanoise.
306 boendealternativ
Pris/natt från: 393 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 648 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1454 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1131 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns