Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Brig, Schweiz

Planerar ni för en skidsemester i Brig? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Brig har 9 liftar och totalt 15 pister. Högsta pisten finns på 2599 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1600 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 5 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Brig ligger flygplatserna Belp och Lugano Airport närmast på 76 respektive 79 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Brig ligger Riederalp.

Hotell & boende i Brig

Hos oss hittar ni totalt 31 hotell, lägenheter och stugor/hus i Brig.
17 boendealternativ
Pris/natt från: 585 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 826 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 964 kr