Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Brig, Schweiz

Planerar ni för en skidsemester i Brig? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Brig har 9 liftar och totalt 15 pister. Högsta pisten finns på 2599 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1600 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 5 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Brig ligger flygplatserna Belp och Lugano Airport närmast på 76 respektive 79 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Brig ligger Riederalp.

Hotell & boende i Brig

Hos oss hittar ni totalt 33 hotell, lägenheter och stugor/hus i Brig.
20 boendealternativ
Pris/natt från: 625 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 883 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1030 kr