Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Ortisei, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Ortisei? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Ortisei och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 7 backar och antalet liftar är 7. Fallhöjden är som mest på 600 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1450 meter. Längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Ortisei är december till april.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 28 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Närmaste flygplats är Kranebitten som ligger 80 kilometer från Ortisei. Några välriktade stenkast från Ortisei ligger Selva (Val Gardena), avståndet är endast 6 kilometer.

Hyr skidutrustning i Ortisei

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Ortisei.

Boka skidutrustningen online i Ortisei här

Hotell & boende i Ortisei

Hos oss hittar ni totalt 436 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ortisei.
336 boendealternativ
Pris/natt från: 546 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 698 kr
53 boendealternativ
Pris/natt från: 776 kr
39 boendealternativ
Pris/natt från: 1280 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 2540 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Ortisei

Sunweb