Sökalternativ

Ortisei, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Ortisei? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Ortisei och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 7 backar och antalet liftar är 7. Fallhöjden är som mest på 600 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1450 meter. Längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Ortisei är december till april.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 28 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Närmaste flygplats är Kranebitten som ligger 80 kilometer från Ortisei. Några välriktade stenkast från Ortisei ligger Selva (Val Gardena), avståndet är endast 6 kilometer.

Hyr skidutrustning i Ortisei

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Ortisei.

Boka skidutrustningen online i Ortisei här

Skidskola i Ortisei

I Ortisei kan ni boka 2 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Ortisei här

Hotell & boende i Ortisei

Hos oss hittar ni totalt 435 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ortisei.
277 boendealternativ
Pris/natt från: 506 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 647 kr
86 boendealternativ
Pris/natt från: 718 kr
57 boendealternativ
Pris/natt från: 1007 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 2353 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns