Sökalternativ

Jobba i Alperna vintern 2013/2014

Även om det är ett tag kvar innan skidsäsongen 2013/2014 drar igång är det dags att börja ansöka om jobb i Alperna om man är intresserad av att säsonga där. Alla större skidresearrngörer söker personal på plats, främst guider men även platschefer och personal inom servering och kök. Observera att om ni ska jobba som skidguide/reseledare krävs det i regel goda kunskaper inom skidåkning.

Reseledare hos STS Alpresor

Sveriges största skidresearrangör till Alperna STS Alpresor söker reseledare i Alperna. Kraven är att ni ska vara mellan 19-35 år, bra skidåkare och prata svenska och engelska flytande. Blir ni antagna får ni dessutom gå på en 10-dagars reseledarkurs i november-december på plats i Alperna.
Ansök om reseledarjobb hos STS Alpresor
Läs mer om STS Alpresor

Skidguide och platschef hos Slopetrotter Skitours

Slopetrotter Skitours söker skidguider och platschefer till sina skidorter i Österrike, Italien och Frankrike. För skidguidejobb måste ni vara minst 20 år och för att bli platschef måste ni minst vara 21 år.
Ansök om platschefsjobb hos Slopetrotter
Läs mer om Slopetrotter

Guider och köks- och serveringspersonal hos Nortlander

Nortlander letar efter folk inom både skidguide- och serverings/köksområdet. Hos Nortlander jobbar ni på plats i Alperna i Frankrike, Österrike och Italien som skidguide, bartender, serveringspersonal, kökschef, kock eller restaurangchef.
Ansök om jobb hos Nortlander
Läs mer om Nortlander

Lion Alpin söker skidguider

Lion Alpin söker engagerade skidguider för att jobba på deras skidorter i Österrike och Italien. Observa att sista ansökningsdag är redan 15 augusti.
Ansök om jobb som skidguide hos Lion Alpin
Läs mer om Lion Alpin

Bli bussreseledare hos UCPA

UCPA söker personer som ska jobba som bussreseledare till Frankrike. Detta innebär att man kommer att åka med på bussresan från Sverige till Alperna i Frankrike och även representera UCPA på plats på skidorterna gentemot kundera. Minimiålder 23 år, sista ansökan 30 augusti.
Ansök om jobb säsongen 2013/2014 hos UCPA
Läs mer om UCPA

Jobba i svenska och norska fjällen hos Skistar

För er som vill hålla till i fjällen kommande vinter söker Skistar liftvärdar, skidlärare, skiduthyrningspersonal och receptionister på skidorterna Sälen, Åre, Vemdalen, Hemsedal och Trysil. Observa att ansökan ska skickas in mellan 1 augusti och 1 september.
Ansök om jobb i fjällen 2013/2014 hos Skistar
Läs mer om Skistar

Kommentarer

Inga kommentarer för detta inlägg. Lägg till kommentar
Namn
Email (valfritt, visas ej)
Hemsida (valfritt)
Kommentar