Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Tips på coola skidfilmer

I höstas var jag på lavinkurs för Andreas Bengtsson, bergsguide. Kollade lite mer på hans hemsida och upptäckte fyra riktigt schyssta filmer: Om topptur, hur hantera transceiver, offpiståkning och isklättring. Rekommenderas verkligen! Även om de inte ersätter riktig kunskap eller upplevelse så är de ett uppiggande avbrott i vardagen.

Kolla in filmerna här!

Kommentarer

Nygren! (13 januari 21:14, 2009)
Tack för tippset om filmerna, riktigt bra var dom... ha de bra..
Lägg till kommentar
Namn
Email (valfritt, visas ej)
Hemsida (valfritt)
Kommentar