Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Alla vägbeskrivningar till Métabief

Här hittar ni 7 vägbeskrivningar från olika städer till skidorten Métabief, inklusive beräknad körtid och distans att åka. Klicka på sträckan nedan för att se de kompletta köranvisningarna från din stad till Métabief.

Sträcka Kördistans och körtid
Antwerpen - Métabief 639 km, 7 timmar 5 min
Basel - Métabief 201 km, 2 timmar 18 min
Enschede - Métabief 825 km, 8 timmar 40 min
Haag - Métabief 765 km, 8 timmar 22 min
Maastricht - Métabief 584 km, 6 timmar 41 min
Strasbourg - Métabief 295 km, 3 timmar 27 min
Wuppertal - Métabief 700 km, 7 timmar 26 min
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns