Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Kelaria (Parnassos)
Boka i Kelaria (Parnassos)

Alla vägbeskrivningar till Kelaria (Parnassos)

Här hittar ni 8 vägbeskrivningar från olika städer till skidorten Kelaria (Parnassos), inklusive beräknad körtid och distans att åka. Klicka på sträckan nedan för att se de kompletta köranvisningarna från din stad till Kelaria (Parnassos).

Sträcka Kördistans och körtid
Apeldoorn - Kelaria (Parnassos) 2 644 km, 1 dag 3 tim
Arvika - Kelaria (Parnassos) 3 194 km, 1 dag 11 tim
Basel - Kelaria (Parnassos) 2 285 km, 23 timmar 12 min
Frankfurt - Kelaria (Parnassos) 2 286 km, 22 timmar 57 min
Gent - Kelaria (Parnassos) 2 737 km, 1 dag 3 tim
Lucerne - Kelaria (Parnassos) 2 227 km, 23 timmar 13 min
Uddevalla - Kelaria (Parnassos) 3 039 km, 1 dag 10 timmar
Västerås - Kelaria (Parnassos) 3 280 km, 1 dag 11 tim