Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Alla vägbeskrivningar till Bükk (Bankút)

Här hittar ni 8 vägbeskrivningar från olika städer till skidorten Bükk (Bankút), inklusive beräknad körtid och distans att åka. Klicka på sträckan nedan för att se de kompletta köranvisningarna från din stad till Bükk (Bankút).

Sträcka Kördistans och körtid
Berlin - Bükk (Bankút) 1 033 km, 10 timmar 49 min
Filipstad - Bükk (Bankút) 2 036 km, 22 timmar 18 min
Katowice - Bükk (Bankút) 387 km, 5 timmar 54 min
Kraków - Bükk (Bankút) 318 km, 5 timmar 23 min
Malmö - Bükk (Bankút) 1 476 km, 15 timmar 41 min
Poznan - Bükk (Bankút) 756 km, 9 timmar 56 min
Wien - Bükk (Bankút) 430 km, 5 timmar 4 min
Wroclaw - Bükk (Bankút) 582 km, 7 timmar 46 min