Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Alla vägbeskrivningar till Borovets

Här hittar ni 8 vägbeskrivningar från olika städer till skidorten Borovets, inklusive beräknad körtid och distans att åka. Klicka på sträckan nedan för att se de kompletta köranvisningarna från din stad till Borovets.

Sträcka Kördistans och körtid
Eskilstuna - Borovets 2 738 km, 1 dag 7 tim
Göteborg - Borovets 2 451 km, 1 dag 2 tim
Halmstad - Borovets 2 348 km, 1 dag 2 tim
Helsingborg - Borovets 2 268 km, 1 dag 1 tim
Lund - Borovets 2 221 km, 23 timmar 48 min
Malmö - Borovets 2 177 km, 1 dag 0 tim
Stockholm - Borovets 2 879 km, 1 dag 8 tim
Uppsala - Borovets 2 866 km, 1 dag 9 timmar
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns