Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Hotell & boende i 3-5 Pigadia

Nedan hittar ni 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i 3-5 Pigadia, och trakterna runt omkring 3-5 Pigadia. Hotellen är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till 3-5 Pigadia kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

Guesthouse Niaousta
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 70 EUR
Guesthouse Niaousta ligger högst upp på en kulle, 3 km från Naousa. Här erbjuds lokal arkitektur och påkostade rum med utsikt över staden och berget Vermio. Rummen har lyxiga mörka trämöbler, plasma-TV och moderna badrum med en traditionell touch. De flesta rum har balkong. Niaousta Gue...
Sfendamos Wood Village
Detta hotell i Naousa ligger mindre än fyra mil från Kristi återfödelsekyrka, Elia-parken och Veroias bysantinska museum. Vattenfallet i Edessa och Ostrovosjön ligger också mindre än fem mil härifrån. Sfendamos Wood Village är ett hotell med en restaurang, en bar/lounge och ett kafé. De...
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.